FullSizeRender

Idas hudhelse – Behandling og priser

Jeg er autorisert sykepleier som holder på med etterutdanning innenfor dermatologi og kosmetiske behandlinger. Jeg holder til på Hadeland og nedenfor finner du en oversikt over behandlinger og priser:
Skjermbilde 2015-03-21 kl. 18.00.54

For spørsmål angående behandlinger
kontakt: idakristine_heggen@hotmail.com

 

IMG_0179
Avslappet kunde under behandling

IMG_0166

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skrevet av

idaheggen

Ida Kristine Heggen Autorisert sykepleier Jeg studerer ved Senzie Akademiet i Drammen hvor jeg holder på med videreutdanning for å bli kosmetisk og dermatologisk sykepleier. Studiet gir en faglig og spesialisert kompetanse innenfor hudpleie, hudsykdommer og generell dermatologi. I tillegg er det lagt vekt på kunnskap og erfaringer for å sikre kvalitet i behandlinger. For kontakt: idakristine_heggen@hotmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *