lips_PNG6233

Perfect lips med Teosyal

Vurderer du fillers i leppene, men er avventende fordi du er usikker på hvordan resultat blir? Du er kanskje fornøyd med formen på leppene dine, men ønsker mer volum eller en definert leppekant? Opplever du tørre lepper, spesielt i vinterhalvåret, da kan filler av typen hyaluronsyre bidra til å regulere fuktbalansen i leppene og gi deg ønsket volum.

Teosyalthumbnail Teosyal er en naturlig og trygg behandling som former og gir volum med et umiddelbart synlig resultat. Teosyal er et trygt produkt som er lik kroppens egen hyaluronsyre og bidrar til elastisitet, fasthet og fuktighet. Hyaluronsyren i Teosyal er ikke-animalsk fremstilt som betyr at det ikke er nødvendig med hudtest da produktet er fri for allergener.

Leppebehandlinger har fått mye ufortjent negativ omtale grunnet overdreven behandling og unaturlige resultater. Leppene er en sentral del av ansiktet og ved behandling vil vi oppnå naturlige resultater som passer din ansiktsanatomi. Det finnes ulike produkter som velges ut fra kundens forventinger og ønske. Teosyal First Lines brukes til leppekontur og gir lite volum, Teosyal Global Action gir medium volum og Teosyal Kiss er et produkt som er spesielt designet til leppebehandlinger som gir mest volum

 

behandlinger-test-kiss
Teosyal Kiss 1,0ml. Foto: Teosyal.no

Bestill konsultasjon hos meg for å snakke om dine ønsker og forventinger ved behandlingen, og finn ut hvilket produkt som vil passe for deg. Valg av produkt bestemmes ut fra ønsket volum og konturering av leppene. Ved en konsultasjon vil vi sammen kunne ta den beste avgjørelsen for deg.

Bestill konsultasjon 290,- og få beløpet trukket fra når behandlingen utføres.

Ida Heggen
Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Skrevet av

idaheggen

Ida Kristine Heggen Autorisert sykepleier Jeg studerer ved Senzie Akademiet i Drammen hvor jeg holder på med videreutdanning for å bli kosmetisk og dermatologisk sykepleier. Studiet gir en faglig og spesialisert kompetanse innenfor hudpleie, hudsykdommer og generell dermatologi. I tillegg er det lagt vekt på kunnskap og erfaringer for å sikre kvalitet i behandlinger. For kontakt: idakristine_heggen@hotmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *